کربوهیدرات های سیب زمینی چقدر است ؟
کربوهیدرات های سیب زمینی بیشتر نشاسته هستند، که نوعی کربوهیدرات پیچیده است. نشاسته برای تامین انرژی در بدن و همچنین برای ساخت سلول ها و بافت ها ضروری است.
سیب زمینی همچنین مقدار کمی قند ساده است. قندهای ساده به وسیله بدن جذب می شوند و می توانند باعث افزایش قند خون شوند.
مقدار کربوهیدرات موجود در سیب زمینی بسته به نوع سیب زمینی، روش پخت و پز و افزودنی های موجود در آن متفاوت است. به عنوان مثال، سیب زمینی سرخ شده دارای مقدار کربوهیدرات نسبت به سیب زمینی آب پخته شده است.
در اینجا مقدار کربوهیدرات موجود در انواع سیب زمینی آورده شده است:
- سیب زمینی آب پز شده (با پوست): ۲۰٫۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی آب پز شده (بدون پوست): ۱۷٫۵ گرم در هر ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی تنوری شده (با پوست): ۲۰٫۷ گرم در هر ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی تنوری شده (بدون پوست): ۱۸٫۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی سرخ شده: ۳۱٫۲ گرم در هر ۱۰۰ گرم
اگر در حال حاضر پیروی از رژیم غذایی کم کربوهیدرات هستید، بهتر است سیب زمینی را به مقدار کم مصرف کنید. به عنوان مثال، می توانید یک سیب زمینی آب را تهیه کنید (با پوست) به عنوان بخشی از یک وعده غذایی کم کربوهیدرات میل کنید.
حتماً بخوانید: