بررسی کربوهیدارت چای
کربوهیدرات چای خیلی کم است ، اما وقتی شیر، قند، شیرین کننده های مصنوعی یا عسل به چای اضافه میشود، میزان کربوهیدرات افزایش مییابد. برای مثال، شکر یک منبع کربوهیدرات است و اضافه کردن قند به چای میزان کربوهیدرات آن را افزایش میدهد.
جدول ارزش غذایی و کربوهیدرات چای دم کرده در ۱۰۰ گرم
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰٫۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰٫۳۰ گرم |
پروتئین | ۰٫۰۰ گرم |
قندها | ۰٫۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۰٫۰۰ میلی گرم |
مس | ۰٫۰۱ میلی گرم |
آهن | ۰٫۰۲ میلی گرم |
منیزیم | ۳٫۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱٫۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۷٫۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰٫۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۳٫۰۰ میلی گرم |
روی | ۰٫۰۲ میلی گرم |
آب | ۹۹٫۷۰ گرم |
کلسترول | ۰٫۰۰ میلی گرم |